malaysia logo se
 
phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

  Malaysia Experten

phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

 

Malaysia Experten phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

VÅRA BESTSELLERS

 

Borneo: Havssköldpaddor och Orangutanger

Borneo: Havssköldpaddor och Orangutanger

*BESTSELLER*

Detta är en av våra mest populär resa och av goda skäl! Denna 14 dagar,12 natten resa sker i Sabah och är en året-runt- destination.
Den visar den bästa delen av Borneo - djungeln och dess märkliga djur, och allt boende har valts för att du ska få uppleva djungeln på basta sätt. Du börjar din resa i Kuala Lumpur och vi erbjuder en privat rundtur som ger en bra start i denna fascinerande stad, innan vi åker vidare till den mest intensiva delen av resan som äger rum djupt inne i djungeln. Slutligen avslutar du resan i den vackra Shangri La Rasa Ria Resort medvita sandstränder precis utanför dörren. Resans höjdpunkter: Privat tur i Kuala Lumpur, möt orangutanger i Sepilok Orang Utang Rehabilitation Centre, se havssköldpaddor lägga ägg, flodsafari upp Kinabatangan floden och bo fem nätter på en av Malaysia och världens bästa hotell! Shangri La Rasa Ria är en av världens och Malaysias bästa hotell, hotellet är omgivet av 400 tunnland tropiska skog!
 14 dagar, 12 nätter från SEK 25,995

Se mer

Barfota paradissemester - Langkawi och Koh Lipe

Barfota paradissemester - Langkawi och Koh Lipe

Denna resa börjar med en vistelse i den Malaysiska huvudstaden Kuala Lumpur som är bland annat känd för att vara en mångkulturell stad och omfattar tre av Asiens äldsta civilisationer - Malaysiska, Indiska och Kinesiska. Kuala Lumpur har världens högsta tvillingtorn, ett shopping paradis, stor spridning av prisvärda varor och tjänster, lokala produkter, exotiska hantverk, internationellt kända märken och massor av andra lokala aktiviteter. (man kan göra verkliga fynd på märkes varor!) Därefter fortsätter turen till Langkawi. På huvudön Langkawi har en tropisk charm och man kan slappna av och avnjuta tillbakalutad lugnet och friden. För att inte tala om äventyr och oväntade möten - med de nyfikna aporna, vattenfall, ett undervattensakvarium och en golfbana mitt i djungeln! Turen avslutas med en vistelse på ön Koh Lipe, 1 timme från Langkawi med båt och ligger cirka 60 km från den Thailändska kusten. Mycket mer söderut i Thailand än så här kan du inte komma!
 14 dagar, 12 nätter från SEK 24,995

Se mer

Borneo: Stad, Djurliv och Koraller

Borneo: Stad, Djurliv och Koraller

Denna resa på 16 dagar och 14 nätter resa startar i Kuala Lumpur och är en året-runt- destination. Efter tre  nätter i Kuala Lumpur, fortsätter vi till Sukau, där vår djungelsafari börjar och pågår i tre nätter och fyra dagar. Därefter spenderar vi två nätter i  Danum Valley - en regnskog som är över en miljon år gammal och en av världens mest underskattade platser att besöka! Här blir du ett med naturen medan vi vandrar djupt in i skogen för att få syn på vilda djur och beskåda en överväldigande fauna. Från djungeln till havet, där vi seglar 40 km ut i Sydkinesiska skärgård Turtle Island. Vi övernattar på Selingan Island och upplever hur de stora havssköldpaddor lägger ägg och får se hur de nykläckta ungarna klättrar upp ur sanden och kryper raka vägen mot havet. Sist men inte minst kommer du att kunna njuta av välförtjänt snorkling och dykning i Lankayan, en läcker paradis ö med vackra vita sandstränder och turkosblått hav. Observera att Lankayan Island är ett skyddat marint område och är hemma till en eco resort/hotell. Resans höjdpunkter: Privat stadstur i Kuala Lumpur, se havssköldpaddor lägga ägg, vandring i en miljon år gammal regnskog, flodsafari i Sukau - se bland annat noshörningar, elefanter och krokodiler, möt orangutanger i Sepilok Orang Utang Rehabilitation Centre, slappna av och snorkla på en paradisö.
 17 dagar, 15 nätter från SEK 48,995

Se mer

Malaysiska Halvön - Stad, Djungel och Bad

Malaysiska Halvön - Stad, Djungel och Bad

På denna resa börjar vi med ett kort besök i huvudstaden Kuala Lumpur som är en av Sydostasiens största och mest spännande städer. Turen går därifrån genom landet till världens äldsta regnskog Taman Negara. Här kommer vi att stanna i 3 dagar för att uppleva en storslagen natur och vistelse i regnskogen. Från Taman Negara går resan vidare till Cameron Highlands som ligger på 1545 meters höjd där vi kommer att få en inblick i livet på teplantager i högländerna. I detta område får vi möjlighet att gå på långa promenader, cykla eller bara koppla av i den svala temperaturen. Vi avslutar resan med en välförtjänt strand vistelse på ön Langkawi,en skärgård av 104 öar i Andaman sjön cirka 30 km utanför fastlandet i nordvästra Malaysia och endast fyra av öarna är bebodda. Se videon här, https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=LKrUEUC8pcE
 14 dagar, 12 nätter från SEK 21,995

Se mer

Borneo: Borneo Rundresa

Borneo: Borneo Rundresa

Denna 18 dagar,16 natten resa sker i den charmiga staden, Kuching och vi har 4 nätter i xx. Bästa tiden att resa till Kuching är från mars - december. Vi har 3 nätter i Kuala Lumpur och sen efter förtsätter vi till Kuching, höjdpunkten här är solnedgångskryssning och delfinsafari - båda är oförglömliga upplevelser! Härefter fortsätter vi till Sandakan och tillbringer 3 nätter djup i djulgen. - här möter vi den berömda orangutanger , se sköldpaddor lägga ägg och åka flera flodkryssningar vid olika tidpunkter på dagen för att uppleva djungeln vid olika tidpunkter. *Delfiner är vilda varelser och därför iakttagelser inte kan vara garanterat, även om vi oftast har en stor framgång.Delfinsafarri kan ske före eller efter mangrove kryssningen beroende på tidvattenförhållanden. Resans höjdpunkter: Privat tur i Kuala Lumpur, solnedgångskryssning, delfinsafari, möt orangutanger i Sepilok Orang Utang Rehabilitation Centre och besök turtle Island.
 18 dagar, 16 nätter från SEK 34,995

Se mer