malaysia logo se
 
phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

  Malaysia Experten

phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

 

Malaysia Experten phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

Pulau Weh

Upplev den multikulturella staden och avsluta sen på en av de bästa snorklings och dykdestinationerna i Sydostasien, 12 dagar, 10 nätter- från SEK 14,995Denna resa börjar med en vistelse i den Malaysiska  huvudstaden Kuala Lumpur som  är bland annat känd för att vara en mångkulturell stad och omfattar tre av Asiens äldsta civilisationer - Malaysiska, Indiska och Kinesiska. Kuala Lumpur har världens  högsta tvillingtorn,  ett shopping paradis, stor spridning av prisvärda varor och tjänster,  lokala produkter, exotiska hantverk, internationellt kända märken  och massor av andra lokala aktiviteter. (man kan göra verkliga fynd på märkes varor!) Därefter fortsätter vi till Pulau Weh, bättre känt som Sabang för  den lokala befolkningen. Pulau Weh ligger i Andaman Sea. Ön har en vänligt befolkning och några av de bästa platserna för snorkling och dykning i Asien.  Om ni förväntar er lata dagar här så blir det svårt eftersom de flesta gästerna tillbringar sina dagar under vattnet - det skulle vara synd att gå miste om det marina livet som Pulau Weh har att  erbjuda!

Begroffert

 

 

DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

Vi flyger från Stockholm till Kuala Lumpur via antingen Dubai, Doha eller Singapore. Det är möjligt att stanna till i en av dessa städer. Vid ankomsten i Kuala Lumpur kommer vi att välkomnas av vår engelsktalande representant som varmt välkomnar oss till huvudstaden Kuala Lumpur som har lite av allt att erbjuda.Härifrån kör vi till Hotel Novotel där vi ska tillbringa 3 nätter och uppleva en av Asiens mest intressanta städer.
DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur är känd för världens högsta tvillingtorn och för att vara en mångkulturell stad där indiska- och buddhistiska tempel står sida vid sida med kyrkor och moskéer i skön harmoni. Vi har ordnat en sightseeing, för att få en översikt över staden och dess sevärdheter. Här kommer vi att höra historien om hur staden grundades av 87 kinesiska gruvarbetare på en liten lerig flodstrand för bara 150 år sedan, för att idag vara en av jordens intressantaste städer med en mängd shoppingmöjligheter. Med vår privata guide kommer vi att uppleva Chinatown Open Air Bazaar, Sultan Abdul Samad building och Petronas Twin Towers.
DAG 5: KUALA LUMPUR - PULAU WEH

DAG 5: KUALA LUMPUR - PULAU WEH

Vi checkar ut från hotellet och säger adjö till Kuala Lumpur och ger oss i väg mot flygplatsen! Vi flyger till Banda Aceh i Indonesian, en resa på 1½ timme. Härifrån seglar vi i en timme och vid ankomsten till Pulau Weh kommer vi att varmt välkomnas av en representant från resortet.
DAG 6 - 11: PULAU WEH

DAG 6 - 11: PULAU WEH

Vid Sumatras nordvästra kust ligger Pulau Weh i provinsen Banda Aceh - en vacker och mycket grön ö med frodig växtlighet. Här kommer vi nära öns djurliv där vi ibland kan få se massor av apor som hoppar runt på bungalowens tak, ödlor som springer iväg när vi färdas på vägen, färgglada fjärilar finns överallt och vackra fåglar som vi kan få se. Vill ni se vad ön har att erbjuda kan vi rekommendera att ni hyr en båt för dagen och utforskar kusten. På Pulau Weh finns det utmärkta dykning och snorklings möjligheter. Här är det inte bara vackra korallrev du ser men också andra djur som valhajar och x. Om vi har tur kan vi se mer ovanliga arter som sjöhästar och ‘frog-fish.’ En av de bästa stränderna på Pulau Weh är Pantai Sumur Tiga som finns på östra sidan av ön. På östra sidan av ön finns Freddies Santai Sumurtiga Resort där vi spenderar fem nätter i vår bungalow med egen balkong där vi kan koppla av och njuta av den fantastiska utsikten ut över havet. Ön erbjuder också restauranger som serverar rätter som sträcker sig från indonesiska till läckra internationella rätter, kaféer och barer.
DAG 12: HEMRESA

DAG 12: HEMRESA

Vi checkar ut från resortet, flyger tillbaka till Kuala Lumpur för att därefter fortsätta resan hem till Sverige.

DAGSPROGRAM & PRIS

Resväg:

Dag 1- 2: Avresa från Sverige till Kuala Lumpur
Dag 3- 4: Kuala Lumpur
Dag 5: Kuala Lumpur - Pulau Weh
Dag 6- 11: Pulau Weh
Dag 12: Hemresa

 

 

  Resan ingår: 
 • Tur och retur flyg till Sverige - Kuala Lumpur
 • 3 nätter på Hotel Novotel i Kuala Lumpur
 • 7 nätter på Freddies Santai Sumurtiga
 • Transfer till Pulau Weh och Kuala Lumpur
 • Frukost på alla hotell (eller helpension)
 • Bidrag till garanti och flygplatsskatter
 

 

Ingår ej:

 • Reseförsäkring och sjukdom
 • Enkelrumstillägg
 • Eventuella extra aktiviteter / utflykter
 • Drycker
 • Ytterligare måltider
 • Dricks till lokala guider och chaufförer
 • Allt som inte nämns i "Resan ingår"
Från SEK 14,995
*Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
 

 

 


Skicka en förfrågan så hjälper vi dig med ett erbjudande!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er dagen efter. Det går förstås även bra att ringa upp oss eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. for att boka eller få veta mer om din drömresa.

Vi lämnar aldrig ut era uppgifter utan att fråga först.


Powered by BreezingForms