malaysia logo se
 
phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

  Malaysia Experten

phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

 

Malaysia Experten phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

Perhentian Island

Besök en av Sydostasiens bästa destinationer för sol, bad snorkling och dykning, 12 dagar, 10 nätter- från SEK 19,595

Perhentian Island bjuder på fina stränder, fantastiskt snorkling,  avslappnade tropiska kvällar och härliga barer. Välj att kombinera med ett storstad upplevelse och lev strandlivet i 10nätter!Perhentian Island ligger 21 km utanför kusten i Terengganu, Peninsular Malaysia. Den bästa tiden att resa till Perhentian är från april till oktober, eftersom Perhentian Island påverkas av monssonsäsongen. Detta är ett bra resmål för alla typer av resenärer, från parer till familjer, unga och gamla.

 

Begroffert

AVRESA FRÅN SVERIGE / ANKOMST: KUALA LUMPUR

AVRESA FRÅN SVERIGE / ANKOMST: KUALA LUMPUR

Resväg:

Resväg: DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR
DAG 3-4: KUALA LUMPUR
DAG 5: KUALA LUMPUR - PERHENTIAN ISLAND
DAG 6-11: PERHENTIAN ISLAND
DAG 12: HEMRESA

Vi flyger från Stockholm till Kuala Lumpur via antingen Dubai, Doha eller Singapore. Det är möjligt att stanna till i en av dessa städer. Vid ankomsten till Kuala Lumpur möts vi av vår engelsktalande representant som varmt välkomnar oss till huvudstaden Kuala Lumpur, som har lite av allt att erbjuda. Ni kan välja om ni vill kombinera resan med att tillbringa mellan 1 - 3 nätter i huvudstaden innan ni kommer till några av de vackraste öarna i världen (Perhentian Besar och Perhentian Kecil ligger ca 25km från Kuala Besuts kusten) Perhentian Island bjuder på fina stränder, fantastiskt snorkling, avslapnande tropiska kvällar och härliga barer.
DAG 3-4: KUALA LUMPUR

DAG 3-4: KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur är känd för världens högsta tvillingtorn och för att vara en mångkulturell stad där indiska- och buddhistiska tempel står sida vid sida med kyrkor och moskéer i skön harmoni. Vi har ordnat en sightseeing, för att få en översikt över staden och dess sevärdheter. Här kommer vi att höra historien om hur staden grundades av 87 kinesiska gruvarbetare på en liten lerig flodstrand för bara 150 år sedan, för att idag vara en av jordens intressantaste städer med en mängd shoppingmöjligheter.
KUALA LUMPUR - PERHENTIAN ISLAND

KUALA LUMPUR - PERHENTIAN ISLAND

Idag flyger vi norrut av Kuala Lumpur till Kota Bharu, därefter fortsätter turen med en timmes bilresa till Kuala Besut. Härifrång, seglar vi ut till Perhentian Island, som består av två öar som är kända som några av de vackraste öarna i världen (Perhentian Besar och Perhentian Kecil ligger ca 25km från Kuala Besuts kusten). Vid ankomsten till Perhentian Island möts vi av en representant från hotellet som varmt välkomnar oss till ön.
PERHENTIAN ISLAND

PERHENTIAN ISLAND

Vi tillbringer de närmaste dagarna bor på Perhentian Island Resort, vilket är ett bra ställe för en familjesemester. Anläggningen erbjuder bland annat på en egen privat strand, snorkling och dykning möjligheter, kajakpaddling och en bra plats för att se havssköldpaddor. Stränderna på Perhentian Island är helt underbara, vattnet är kristallklart och du kan simma bland sköldpaddor ett tiotal meter utanför strandkanten. Sköldpaddorna är tama så det är inga problem att klappa dom om man så vill det. Här kan du uppleva en fantastisk utsikt över Teluk Pauh stranden medan du äter middag på Pinang Seribu Restaurant eller titta på den vackra solnedgången från Beachfront Cafe Vi har några timmar i den täta djungeln och upplever bland annat makaker-apor och varaner,en köttätande ödla som inkluderar den största nu levande ödlearten, komodovaranen. För ni som vill kan vi snorkla och simma bland färgglada fiskar eller slappna av längs stranden.
HEMRESA

HEMRESA

Avresa från Perhentian Island till Kuala Lumpur. Vi checkar in 3 timmar innan avgången mot Sverige/ Stockholm.

DAGSPROGRAM & PRIS

Resväg:

Dag 1- 2: Avresa från Sverige/ Ankomst Kuala Lumpur

Dag 3- 4: Kuala Lumpur

Dag 5: Kuala Lumpur - Perhentian

Dag 6- 11: Perhentian Island

Dag 12: Hemresa

 

 

 

 

Resan ingår:

 • Tur och retur flyg till (Stockholm - Kuala Lumpur)
 • 3 nätter på ett 4* stjärnigt i Kuala Lumpur
 • 7 nätter på Perhentian Island Resort
 • Transfer till Kota Bharu, Kuala Besut, Kuala Lumpur (t/r)
 • Frukost på alla hotell (eller helpension)
 • Bidrag till garanti och flygplatsskatter

 

 

 

  Ingår ej:
 • Reseförsäkring och sjukdom
 • Enkelrumstillägg
 • Eventuella extra aktiviteter/ utflykter
 • Drycker
 • Ytterligare måltider
 • Dricks till lokala guider och chaufförer
 • Allt som inte nämns i "Resan ingår"
    Från pris SEK 19,595
 
 *Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn 

Skicka en förfrågan så hjälper vi dig med ett erbjudande!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er dagen efter. Det går förstås även bra att ringa upp oss eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. for att boka eller få veta mer om din drömresa.

Vi lämnar aldrig ut era uppgifter utan att fråga först.


Powered by BreezingForms