malaysia logo se
 
phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

  Malaysia Experten

phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

 

Malaysia Experten phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

Langkawi & Koh Lipe

* Året-runt resa *

Sightseeing, shopping, eventyr - afslut rejsen på en avlägsen paradis ö, 14 dagar, 12 nätter - från SEK 24,995

Denna resa börjar med en vistelse i den Malaysiska huvudstaden Kuala Lumpur som är bland annat känd för att vara en mångkulturell stad och omfattar tre av Asiens äldsta civilisationer - Malaysiska, Indiska och Kinesiska.

Kuala Lumpur har världens högsta tvillingtorn, ett shopping paradis, stor spridning av prisvärda varor och tjänster, lokala produkter, exotiska hantverk, internationellt kända märken och massor av andra lokala aktiviteter. (man kan göra verkliga fynd på märkes varor) Därefter fortsätter turen till Langkawi. På huvudön Langkawi har en tropisk charm och man kan slappna av och avnjuta tillbakalutad lugnet och friden. För att inte tala om äventyr och oväntade möten - med de nyfikna aporna, vattenfall, ett undervattensakvarium och en golfbana mitt i djungeln!

Turen avslutas med en vistelse på ön Koh Lipe, 1 timme från Langkawi med båt och ligger cirka 60 km från den Thailändska kusten. Mycket mer söderut i Thailand än så här kan du inte komma!

Begroffert 

 

DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

Resväg:

Dag 1- 2: Avresa från Sverige til Kuala Lumpur
Dag 3- 4: Kuala Lumpur
Dag 5: Kuala Lumpur - Langkawi
Dag 6- 8: Langkawi
Dag 9- 13: Koh Lipe
Dag 14: Hemresa

Vi flyger från Stockholm till Kuala Lumpur via antingen Dubai, Doha eller Singapore. Det är möjligt att stanna till i en av dessa städer. Vid ankomsten i Kuala Lumpur kommer vi att välkomnas av vår engelsktalande representant som varmt välkomnar oss till huvudstaden Kuala Lumpur som har lite av allt att erbjuda.vHärifrån kör vi till Hotel Novotel där vi ska tillbringa 3 nätter och uppleva en av Asiens mest intressanta städer.
DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur är känd för världens högsta tvillingtorn och för att vara en mångkulturell stad där indiska- och buddhistiska tempel står sida vid sida med kyrkor och moskéer i skön harmoni. Vi har ordnat en sightseeing, för att få en översikt över staden och dess sevärdheter. Här kommer vi att höra historien om hur staden grundades av 87 kinesiska gruvarbetare på en liten lerig flodstrand för bara 150 år sedan, för att idag vara en av jordens intressantaste städer med en mängd shoppingmöjligheter.
DAG 5: KUALA LUMPUR - LANGKAWI

DAG 5: KUALA LUMPUR - LANGKAWI

Vi checkar ut från hotellet och säger adjö till Kuala Lumpur och ger oss i väg mot flygplatsen! Flyget till Langkawi tar ca 1 timme. På huvudön Langkawi är det en tropisk charm och man kan slappna av och tillbakalutad av de härliga lugnet. En av den mest spännande resan på Langkawi är en båttur längst mangroveträsk. Här har vi till och med chansen att uppleva Langkawis havsörn när de kämpar för mat under dagens utfodringen och försöker överlista varandra i uppfinningsrikedom för att få den största bit av kaka.
DAG 6 - 8: LANGKAWI

DAG 6 - 8: LANGKAWI

Ordet "Langkawi" betyder "rödbrun örn" på Malaysiska och i hamnen ligger Eagle Square eller Dataran Lang som är öns stoltaste landmärke med en gigantisk staty av en örn som huvudattraktion. I juni 2007 blev skärgården på Langkawi deklarerat Sydostasiens första UNESCOs världsarvs Geopark. 550 miljoner år av geologisk historia inklusive några av världens äldsta och mest spännande naturliga formade pärlor var Langkawi. Format av plattektonik, vulkanisk aktivitet, havs nedsänkning och erodering. Idag har många olika klippformationer utvecklats till spännande naturliga livsmiljöer. Skilda områden som mangroveträsk och regnskogar, sandstens berg, grottor och rev samexistera i överflöd och harmoni. Öarna runt Langkawi är fortfarande nästan orörda. Här finns 99 öar (även om siffrorna stiger till 104 när det är lågvatten) men få är bebodda. De flesta öar har allt som man förknippar med en ö i tropikerna - kokospalmer, vackra vita sand stränder, dramatiska klippor och ibland tät regnskog.
DAG 9 - 13: KOH LIPE

DAG 9 - 13: KOH LIPE

Efter vår vistelse i Langkawi fortsätter turen till den lilla ön, Koh Lipe. Ön är känd för sina vita sandstränder, kristallklart vatten och ett rikt undervattens liv. Det finns många dagsturer ut till grannöarna och de öarna är populära eftersom vattnet runt Koh Lipe är otroligt klart vilket gör området perfekt för både snorkling och dykning. Ön erbjuder också restauranger som serverar rätter som sträcker sig från thailändska till läckra internationella rätter och som kaféer och barer.
DAG 14: HEMRESA

DAG 14: HEMRESA

Avresa från Langkawi på eftermiddagen för en kort flygtur till Kuala Lumpur. Vi checkar in 3 timmar innan avgången mot Sverige/ Stockholm.


DAGSPROGRAM & PRIS

Resväg:

Dag 1- 2: Avresa från Sverige til Kuala Lumpur
Dag 3- 4: Kuala Lumpur
Dag 5: Kuala Lumpur & Langkawi
Dag 5- 8: Langkawi
Dag 9- 13: Koh Lipe
Dag 14: Hemresa

 

 

  Resan ingår:
 • Flyg t/r Sverige - Kuala Lumpur
 • 3 nätter på 4* hotell i Kuala Lumpur
 • 2 inrikesflyg
 • 4 nätter på Meritus Pelangi Beach Resort i Langkawi
 • 5 nätter på Koh Lipe Sita Beach Resort
 • Transfer till Langkawi, Koh Lipe och Kuala Lumpur
 • Frukost på alla hotell (eller helpension)
 • Bidrag till garanti och flygplatsskatter
 

 

Ingår ej:

 • Reseförsäkring och sjukdom
 • Enkelrumstillägg
 • Eventuella extra aktiviteter / utflykter
 • Drycker
 • Ytterligare måltider
 • Dricks till lokala guider och chaufförer
 • Allt som inte nämns i "Resan ingår"
Från SEK 24,995
*Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
 

 

 

 

SKICKA EN FÖRFRÅGAN SÅ HJÄLPER VI DIG MED ETT ERBJUDANDE! 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er nästa dagen. Det går förstås även bra att ringa upp oss eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. for att boka eller få veta mer om din drömresa.

Vi lämnar aldrig ut era uppgifter utan att fråga först.


Powered by BreezingForms