malaysia logo se
 
phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

  Malaysia Experten

phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

 

Malaysia Experten phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

Perhentian Island och Redang Island

Upplev den multikulturella staden och avsluta sen på en av de bästa snorklings och dykdestinationerna i Sydostasien, 14 dagar, 12 nätter- från SEK 22,595

Pulserande metropol och äkta bounty semester! Vi börjar med att tillbringa några dagar i Kuala Lumpur, som bland annat är känd för att vara en mångkulturell stad och världens högsta tvillingtorn. Här erbjuder guidade shopping eller sightseeing resa. Då du flyger norrut för att avsluta de sista dagarna av avkoppling på Perhentian och Redang Islands.

Begroffert

DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

Resväg:

Dag 1- 2: Avresa från Sverige/ Ankomst Kuala Lumpur
Dag 3- 4: Kuala Lumpur
Dag 5: Kuala Lumpur - Perhentian
Dag 6- 8: Perhentian Island
Dag 9: Perhentian - Redang Island
Dag 10-13: Redang Island
Dag 14: Hemresa

Vi flyger från Stockholm till Kuala Lumpur via antingen Dubai, Doha eller Singapore. Det är möjligt att stanna till i en av dessa städer. Vid ankomsten till Kuala Lumpur möts vi av vår engelsktalande representant som varmt välkomnar oss till huvudstaden Kuala Lumpur, som har lite av allt att erbjuda. Härifrån kör vi till Hotel Novotel där vi ska tillbringa 3 nätter och uppleva en av Asiens mest intressanta städer.
DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur är känt för världens högsta tvillingtorn och för att vara en mångkulturell stad där indiska och buddhistiska tempelstår sida vid sida med kyrkor och moskéer i skön harmoni. Vi har ordnat en sightseeing, för att få en översikt över staden och dess sevärdheter. Här kommer vi att höra historien om hur staden grundades av 87 kinesiska gruvarbetare på en liten lerig flodstrand för bara 150 år sedan, för att idag vara en av jordens mest intressanta städer med modern arkitektur och en mängd shoppingmöjligheter. Passa på och njuta av bästa gatumaten i världen!
DAG 5: KUALA LUMPUR - PERHENTIAN ISLAND

DAG 5: KUALA LUMPUR - PERHENTIAN ISLAND

Idag flyger vi norrut av Kuala Lumpur till Kota Bharu, därefter fortsätter turen med en timmes bilresa till Kuala Besut. Härifrång, seglar vi ut till Perhentian Island, som består av två öar som är kända som några av de vackraste öarna i världen (Perhentian Besar och Perhentian Kecil ligger ca 25km från Kuala Besuts kusten). Vid ankomsten till Perhentian Island möts vi av en representant från hotellet som varmt välkomnar oss till ön.
DAG 6 - 8: PERHENTIAN ISLAND

DAG 6 - 8: PERHENTIAN ISLAND

Vi tillbringer de närmaste dagarna bor på Perhentian Island Resort, vilket är ett bra ställe för en familjesemester. Anläggningen erbjuder bland annat på en egen privat strand, snorkling och dykning möjligheter, kajakpaddling och en bra plats för att se havssköldpaddor. Stränderna på Perhentian Island är helt underbara, vattnet är kristallklart och du kan simma bland sköldpaddor ett tiotal meter utanför strandkanten. Sköldpaddorna är tama så det är inga problem att klappa dom om man så vill det. Här kan du uppleva en fantastisk utsikt över Teluk Pauh stranden medan du äter middag på Pinang Seribu Restaurant eller titta på den vackra solnedgången från Beachfront Cafe Vi har några timmar i den täta djungeln och upplever bland annat makaker-apor och varaner,en köttätande ödla som inkluderar den största nu levande ödlearten, komodovaranen. För ni som vill kan vi snorkla och simma bland färgglada fiskar eller slappna av längs stranden.
DAG 9: PERHENTIAN ISLAND - REDANG SLAND

DAG 9: PERHENTIAN ISLAND - REDANG SLAND

Seglar vi ut till Redang Island, som är en ö i Kuala Nerus District, Terengganu, Malaysia. Det är en av de största öarna utanför östra kusten av Peninsular Malaysia. Det är känt för sitt kristallklara vatten och vita sandstränder
DAG 10-13: REDANG SLAND

DAG 10-13: REDANG SLAND

Vi tillbringer de närmaste natter bor på Coral Redang Island Resort, vilket är ett bra ställe för en familjesemester. Anläggningen erbjuder bland annat snorkling och dykning möjligheter, kajakpaddling och en bra plats för att se havssköldpaddor. Stränderna på Redang Island är helt underbara, vattnet är kristallklart och du kan simma bland sköldpaddor ett tiotal meter utanför strandkanten. Sköldpaddorna är tama så det är inga problem att klappa dom om man så vill det.
Anläggningen har en restaurang som erbjuder lokala malajiska, kontinentala rätter och arrangerar också ett speciellt Candle Light Beach Dinner, ett café för lätta tilltugg, en bar precis intill poolen, ett rekreationscenter med kvalificerad personal som organiserar säkra dykkurser, dykning och snorkling och strandaktiviteter, en liten bekväm butik för alla dagliga behov och ett konferensrum lämpat för 24 personer
DAG 14: HEMRESA

DAG 14: HEMRESA

Utcheckning från hotell och styrelse planerad båtöverföring till Shahbandar brygga. Vid ankomsten, överför till Kuala Terengganu flygplats för ditt flyg till Kuala Lumpur och gå in på din nästa destination

DAGSPROGRAM & PRIS

Resväg:

Dag 1- 2: Avresa från Sverige/ Ankomst Kuala Lumpur

Dag 3- 4: Kuala Lumpur

Dag 5: Kuala Lumpur - Perhentian

Dag 6- 8: Perhentian Island

Dag 9: Perhentian - Redang Island

Dag 10-13: Redang Island

Dag 14: Hemresa

 

 

 

 

Resan ingår:

 • Tur och retur flyg till (ARN, CPH, GOT - Kuala Lumpur)
 • 4 nätter på Dorsett Kuala Lumpur
 • 4 nätter på Perhentian Island Resort
 • 4 nätter på Coral Redang Island Resort
 • Transfer till Kota Bharu, Kuala Besut, Kuala Lumpur (t/r)
 • Frukost på alla hotell (eller helpension)
 • Bidrag till garanti och flygplatsskatter

 

 

 

  Ingår ej:
 • Reseförsäkring och sjukdom
 • Enkelrumstillägg
 • Eventuella extra aktiviteter/ utflykter
 • Drycker
 • Ytterligare måltider
 • Dricks till lokala guider och chaufförer
 • Allt som inte nämns i "Resan ingår"
    Från pris SEK 22,595
 
 *Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn 

Skicka en förfrågan så hjälper vi dig med ett erbjudande!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er dagen efter. Det går förstås även bra att ringa upp oss eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. for att boka eller få veta mer om din drömresa.

Vi lämnar aldrig ut era uppgifter utan att fråga först.


Powered by BreezingForms