malaysia logo se
 
phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

  Malaysia Experten

phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

 

Malaysia Experten phone
Ring oss på 08 559 16 558 
Telefontider vardagar: 10.00 -17.00

Gaya Island

Pulserande metropol och äkta paradissemester! 12 dagar, 10 nätter - från SEK 26,995

Turen börjar med en kort vistelse i den mångkulturella huvudstaden Kuala Lumpur, där vi bland annat erbjuder en guidad sightseeing. Vi fortsätter sedan till en av Malaysias vackra öar, Gaya Island, som ligger lite utanför Kota Kinabalu. Vi har sju nätter i Gaya Island Resort, dit vi bara kan komma dit med båt (15 minuter från Kota Kinabalu). Kantad av en gyllene strand och frodig regnskog är Gaya Island Resort en välkomnande och romantisk tillflyktsort på en exotisk ö mitt i Sydkinesiska havet - mmgiven av en mängd korallrev, inhemsk flora och fauna, ett prisbelönt spa, fyra restauranger och en loungebar med utsikt över poolen - vad mer kan du begära?

BegroffertDAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

DAG 1: AVRESA FRÅN SVERIGE / DAG 2: ANKOMST: KUALA LUMPUR

Vi flyger från Stockholm till Kuala Lumpur via antingen Dubai, Doha eller Singapore. Det är möjligt att stanna till i en av dessa städer. Vid ankomsten till Kuala Lumpur möts vi av vår engelsktalande representant som varmt välkomnar oss till huvudstaden Kuala Lumpur, som har lite av allt att erbjuda. Härifrån kör vi till Hotel Novotel där vi ska tillbringa 3 nätter och uppleva en av Asiens mest intressanta städer.
DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

DAG 3 - 4: KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur är känt för världens högsta tvillingtorn och för att vara en mångkulturell stad där indiska och buddhistiska tempelstår sida vid sida med kyrkor och moskéer i skön harmoni. Vi har ordnat en sightseeing, för att få en översikt över staden och dess sevärdheter. Här kommer vi att höra historien om hur staden grundades av 87 kinesiska gruvarbetare på en liten lerig flodstrand för bara 150 år sedan, för att idag vara en av jordens mest intressanta städer med modern arkitektur och en mängd shoppingmöjligheter. Passa på och njuta av bästa gatumaten i världen!
DAG 5: KUALA LUMPUR - GAYA ISLAND

DAG 5: KUALA LUMPUR - GAYA ISLAND

Idag lämnar vi stor staden och kommer närmare naturen. Efter frukost och utcheckingen, har vi en 2 ½ timmes flygg till Kota Kinabalu på Borneo. Vid ankomsten i Kota Kinabalu, seglar vi vidare uppför floden till Gaya Island. Gaya - omgiven av vackra atoler, koraller och mangroveträsk. Ön ligger i centrum av en marin park vid kusten i Kota Kinabalu. På ön vi Gaya Island Resort ligger upp en kulle omgiven av forntida tropisk regnskog. De 120 villor är byggda av naturmaterial och interiören elegant inredda, så det behagar både kropp och själ. Det är bara att orten vill erbjuda sina gäster-wellness, avkoppling, välbefinnande och njutning för kropp och själ. Anläggningen erbjuder lite av allt - det turkosa hav, vita sandstränder, möjlighet att gå dykning, snorkling, utforska ön med kajak eller koppla av på stranden.
DAG 5 - 11: GAYA ISLAND

DAG 5 - 11: GAYA ISLAND

För golfintresserade, Sutera Harbour Resort Golf & Country Club rekommenderas. Här kan du spela golf på golfbanan med 27 hål under dagen och kvällen, detta med den fantastiska vackra havet som bakgrund. För den lilla semesterorten erbjuder halvdagsprogram med olika aktiviteter. Programmet är lämpligt för barn mellan 4- 12 år. Om du vill utforska regnskogen och upptäck den botaniska fristad, kan man få en guidad tur eller för dem som vill koppla av är det möjligt att träna yoga, meditation eller få en spa-behandling i lugna och fridfulla omgivningar.
DAG 12: HEMRESA

DAG 12: HEMRESA

Avresa från Gaya Island till Kuala Lumpur. Vi checkar in 3 timmar innan avgången mot Sverige/ Stockholm.

DAGSPROGRAM & PRIS

Resväg:

Dag 1- 2: Avresa från Sverige/ Ankomst till Kuala Lumpur

Dag 3- 4: Kuala Lumpur

Dag 5: Kuala Lumpur - Gaya Island

Dag 5- 11: Gaya Island

Dag 12: Hemresa

 

 

Resan ingår:

 • Tur och retur flyg till (Stockholm - Kuala Lumpur
 • 3 nätter på Hotel Novotel i Kuala Lumpur
 • 7 nätter på Gaya Island Resort - halvpension
 • Transfer till Kota Kinabalu, Gaya Island och Kuala Lumpur (t/r)
 • Frukost på alla hotell
 • Bidrag till garanti och flygplatsskatter

 

 

  Ingår ej:
 • Reseförsäkring och sjukdom
 •  Enkelrumstillägg
 •  Eventuella extra aktiviteter / utflykter
 •  Drycker
 •  Ytterligare måltider
 •  Dricks till lokala guider och chaufförer
 •  Allt som inte nämns i "Resan ingår"
Från pris  SEK 26,995
*Avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn


 

Skicka en förfrågan så hjälper vi dig med ett erbjudande!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er dagen efter. Det går förstås även bra att ringa upp oss eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. for att boka eller få veta mer om din drömresa.

Vi lämnar aldrig ut era uppgifter utan att fråga först.


Powered by BreezingForms